За нас

Водещ доставчик на материали за мебелното производство от 1994 г. насам

Централен склад в София с около 8000 м² покрита площ

d

Наличност и реален достъп на всички продукти в складовите бази на фирмата

Водещ доставчик на материали за мебелното производство

От 1994 год. „НЮМАН Консултинг Груп” АД се утвърждава като водещ доставчик на материали за мебелното производство в България.

„НЮМАН Консултинг Груп” АД следи и реагира адекватно на световните тенденции в развитието на материалите за производство на мебели и своевременно осигурява наличността и предлагането на най-новите продукти.

Материалите, които се предлагат на производителите на мебели отговарят на най-високите изисквания за качество и екологичност, в съответствие със стандартите на Европейския съюз.

Комплексно и бързо обслужване

Централният склад на компанията в София с около 8000 м² покрита площ обслужва дистрибуторската мрежа и клиентите в цяла България.

Предимство е, че всички продукти се поддържат като наличност в складовите ни бази, което осигурява реален достъп до продуктите, позволяващ на клиентите да се запознаят с пълната цветова гама и качествата им.

Основното внимание е насочено към комплексното и бързо обслужване, включващо консултиране, техническа помощ, доставка със собствен транспорт, разкрояване и кантиране.